dinvenmichael.dk

– life, the universe and everything…

Hmm… Det lykkedes mig idag at tage mig sammen til at løbe en tur i det jyske. Ved den lejlighed skulle mit nyerhvervede løbeur naturligvis luftes og resultatet ses nedenfor. Umiddelbart gik det ikke for godt, og mit hemmelige mål om at løbe en 5km DHL-stafet i 13m30s virker tvivlsomt…

Tjek ruten ud her:
http://connect.garmin.com/activity/8513452

1,430 Responses to “Run Forrest, Run!”

  1. Interessante data. Jeg formoder at spikes i farten er udtryk for at holde for rødt? Og så har du været en tur under jorden eller ude at snorkle undervejs?

    Casper

  2. Hmmm… Ved nærmere analyse af de omtalte spikes, er mit bud nærmere at det har gået helt vildt meget opad… 🙂 Såvidt jeg husker var der kun et lyskryds og det var efter 7,4 km. Med hensyn til højdemåleren så er den tilsyneladende helt i skoven. Forerunner er notorisk kendt for at højdemåleren er tosset.

    Sheriffen hamselv