dinvenmichael.dk

– life, the universe and everything…

Kære alle!

Ak ja. Jeg havde vist lovet billeder! Det må lige vente et par dage til vi er hjemme i DK igen.

Så er det ved at være tid til afgang fra Viet Nam! Forude venter en længere flyrejse på rundt regnet 17 timer…

Det bliver dejligt…

Eller gør det?
Evigt uheldige omstændigheder gør, at jeg sædvanligvis plejer at blive placeret i nærheden af mindst 1 stk skrigende spædbarn, og gerne 2. Som de fleste ved, er barnegråd jo noget som jeg typisk finder charmerende de første 8-9 sekunder. Jeg har derfor ved flere lejligheder spekuleret på om der ikke eksisterer et marked for et flyselskab der ikke tillader skrigende unger, folk der lugter og andre personager der gør min flyrejse mindre komfortabel. Det må der gøre – og hvis det ikke er tilfældet vil jeg gerne fungerere som idé-sparringspartner-konsulent…

Jeg ser frem til at flyve med Ego Airlines… 🙂

(ironi kan være anvendt, men kun måske)

/mr mcdizzle

460 Responses to “Ego Airlines?”

  1. Imponerende dog, at du ligefrem finder gråden charmerende i op til 9 sekunder…

    Cathrine