dinvenmichael.dk

– life, the universe and everything…

Godmorgen! Klokken er lidt i 9, jeg sidder på balkonen på vores 5-stjernede hotel i paradiset Nha Trang. Solen bager fra en næsten skyfri himmel… Puha hvor er det varmt, mindst 35 grader i skyggen og i solen? mindst 1000 grader. Det er vist tid til en ultra kort update…

De sidste par dage har været særdeles begivenhedsrige. Som bekendt er vi her i Viet Nam, i anledning af Cathrines brors bryllup. Vi ankom tidligt fredag morgen og fredag aften stod den på family dinner hvor vi fik mødt Thuy’s familie, utroligt søde og rare mennesker. Sproget var eb mindre barriere – men vi fik da kommunikeret lidt :-). Lørdag stod den på City Tour med samme gruppe og vi kom bl.a. forbi Genforeningspaladset, krigsmuseet og ikke mindst et kinesisk tempel – hvor det lykkedes mig at sikre Silkeborg IF god vind i næste sæson.

Søndag var den store dag med bryllupsfesten. Arrangementet foregik på en båd der sejlede op og ned af Saigon River mens der blevet skålet, holdt taler og spist fra den overdådige buffet. Det var et fantastisk vellykket arrangement og dejligt med en svalende brise på floden i den bagende varme. Vi fik vist knipset omkring 500 billeder som bliver lagt op senere.

Nå, jeg må hellere smutte igen. Nye oplevelser venter…

Kh M

Comments are closed.