dinvenmichael.dk

– life, the universe and everything…

kære ven!

ak ja, så er jeg igen tilbage i danmark – eller det vil sige, jeg kom tilbage i sidste uge. Jeg er vist bare lidt sløv til at få opdateret…

Bay to breakers var en stor oplevelse, SF var fyldt med glade og fulde folk i mere eller mindre vellykkede udklædninger. Jeg har taget et par billeder, men beklageligvis skiftede mit kamera over på low quality, under løjerne uden jeg opdagede det. 🙁 oh well… En (lidt for stor) bunke billeder fra turen til både SD & SF kan ses her. Et par af dem har jeg fået fra de andre spartanere.

San Diego + SF maj 2009

Nå, jeg må hellere komme i seng. hverdagen venter igen imorgen, *suk* *suk*.

Men, kære trofaste læser! fortvivl ej. Der går ikke længe før der er nyt til bloggen. Undertegnede og 3 ligesindede raske drenge drager 5/6-09 til Stockholm for at heppe Danmark til at banke de svenske spillere gule og blå.

/mich.

Comments are closed.