dinvenmichael.dk

– life, the universe and everything…

Whoa! Where did that come from?

Så er jeg tilbage med en kort opdatering. Jeg har beklageligvis været låst ude af min egen blog, pga. utroligt uheldige tekniske omstændigheder – som jeg ikke vil kede folk med. Efter at have anvendt mine nyligt tillagte hackerkundskaber er det lykkedes at opnå adgang igen! Godt for alle parter, især dig kære læser.

Lad mig starte med at berolige alle dem der har udtrykt bekymring for min solskoldede nakke, det går bedre. Ikke godt, men bedre.

Det har været et par travle dage, med kursus fra 9-17 hver dag. Kurset er utroligt spændende og jeg har lært en masse. Jeg har været ude og spise et par gange med et par andre fra kurset de sidste par dage, det har været vældigt hyggeligt – og også lidt praktisk, overskriften taget i betragtning. Mandag var jeg med et par nordmænd (rettere nordmand+nordkvinde) og en lokal San Diegan til frokost på en super “autentisk” mexicansk restaurant i en skummel udkant af byen, nok ikke et sted man ville gå ind uden lokalkendskab. Om aftenen stod den på tapas med næsten samme selskab, amerikaneren var dog skiftet ud. Det var lækkert, men nu skal det jo ikke handle om mad – for samme aften var jeg nemlig forbi Budget og hente en udlejningsbil.

Det var lykkedes mig at få et snorkeling-arrangement i stand tirsdag aften lige efter kurset og der var derfor ikke tid til at hente den om tirsdagen. På Budget-kontoret, fik jeg besked på at snuppe den bil der stod parkeret på plads #222 – hvor svært kunne det være? Skuffelsen var stor da jeg kom hen til plads #222, og så at min gamle ærkefjende, verdens grimmeste bil; en chrysler cruiser stod og ventede på mig. Lettelsen var derfor enorm da jeg på vej ud af budget-området blev stoppet da jeg tilsyneladende havde taget den forkerte bil. En flot, lækker, sølv-grå Suzuki Reno(?!?). Jeg bør nok her knytte et par kommentarer til parkeringsforholdene i San Diego, men ved nærmere eftertanke vil jeg lade være. Jeg vil blot konstatere at jeg har svært ved at se fornuften i at have betalingsparkering der er begrænset til 2 timer.

Snorklingen foregik udfor La Jolla’s kyst. Det var meget skægt, der var en del fisk og på et tidspunkt svømmede en søløve forbi mig i vandet. Jeg nåede lige akkurat at købe et undervandskamera, vi må se hvordan billederne bliver. Snorklingen foregik med en instruktør og udover mig var der et par fra vegas, og jeg tror ærligt talt at de var lidt småtossede.

Efter dagens undervisning, kørte jeg over til coronado island der ligger udfor San Diego, i selskab med amerikanske Brian og føromtalte nordkvinde. Der er en fabelagtig lækker strand, men selvom jeg var iført badetøj, synes jeg nu alligvel at vandet virkede lidt for koldt (måske jeg savnede våddragten fra snorkelturen?) 😀 – der var heller ingen af de andre der formåede at komme i – og godt det samme, ellers ville jeg jo stå tilbage og ligne en tøs. det kan vi ikke have.

Herefter stod den endnu engang på aftensmad, og uden at fokus nu igen skal drejes over på mad, så nærmer vi os efterhånden den scene der lægges op til i titlen. Netop som jeg havde indtaget en veltilberedt Mahi Mahi, der var fløjet direkte ind fra Maui kun for mig, så lykkedes på forunderlig vis ikke at betale med kreditkort. Første tanke: Kan Eik bank været gået konkurs, ja man ved sgu aldrig? Amerikaneren havde et nummer på hans visa-hotline, så dem prøvede jeg at ringe til. han stillede mig videre til et eller andet telefonsystemshelvede som jeg kun med nød og næppe slap ud af igen. Dog med uforrettet sag, så jeg var nødt til at låne mig lidt frem.

Jeg har netop talt med de kære folk hos skandiabanken, og de aner ikke hvad der er sket og skynder sig at beskylde pbs, så det mysterium opklares nok aldrig… Ja, mere dramatik var der såmænd ikke i det, jeg ved godt jeg havde lagt op til mere i titlen…

Nå, jeg vil smutte til køjs. Jeg har 4m2 og 5 puder at slås med, så der er noget at se til. Iøvrigt så stod der er en flaske rødvin på mit værelse igår da jeg kom tilbage fra snorkling. Flasken var fra en eller anden manager-fidus, der beklagede at de bevidst havde forsøgt at snyde mig fra min morgenmad.
Den historie vil jeg fortælle en anden gang, og runde af med et quiz spørgsmål:
‘Fulgte der en proptrækker med vinflasken?’

Den der kommer tættest på rigtige svar vinder en krammer.

Nå, ja – og så har jeg iøvrigt købt en flybillet til San Francisco, jeg tager afsted imorgen. hej hej.

/dvm

95 Responses to ““I’m sorry sir, your credit card was declined…””

  1. You sir, are a spammer!

    Michael!

  2. Mit gæt til quiz-spørgsmålet er: “Nej, selvfølgelig ikke”

    Christian