dinvenmichael.dk

– life, the universe and everything…

Hallo, hallo! Michael er på farten igen! Denne gang går turen til San Diego, i anledning af et datasikkerhedskursus! En hurtig mid-air update her fra flyet mellem København og Newark, NJ!

Under mig er Island og der er 6:40 til vi lander i Newark! Jeg sidder og bladrer i flyets filmoversigt og det er netop gået op for mig at jeg kan se hele “Borte med blæsten” og der vil stadig være over 2 timer til vi lander bagefter. Der er mange grunde til at vælge en anden film. Mere tjubang; mindre blæst.

3:17 tilbage… GAB! Flyet var lidt forsinket, så jeg er spændt på om jeg når det næste fly til San Diego. Vi er sat til at lande 12:13 og jeg skal videre kl. 13:05 – og inden skal jeg lige igennem border control, m.v. Jeg krydser fingre… Da vi lettede fra københavn kørte vi forbi et fly i lufthavnens fjerneste hjørne. Flyet var vist placeret i karantæne pga. influenza-hysteriet. Det kan være det er mig på hjemturen. 🙂 Jeg har netop fået set Slumdog Millionaire, den kan varmt anbefales, 6 bogart-hatte herfra. Iøvrigt er det en fornøjelse at der for en gangs skyld er stik til computeren. Den lader dog ikke på batteriet. Nu mangler vi bare internetforbindelsen…

2:24 til Newark. Jack Bauer har igen raget kastanjerne ud af ilden for USAs præsident, men han er blevet forgiftet af et biologisk våben! Ak, ak… Hvordan skal det ikke gå ham – og dermed også resten af verden? Det lysner lidt, mht at nå næste fly. Vi har tilsyneladende indhentet 6-7 minutter og befinder os netop nu et sted over Quebec.

0:17 tilbage… Hallo hallo! Vi nærmer os Newark! Jeg har netop fået samlet op på et gammelt hængeparti; “Dagbog fra midten” – Cirkus Khader, m.fl. Man får en klar idé om hvorfor det er gået så galt for partiet… Magen til dårlig ledelse skal man lede længe efter… Naser Khader, under planlægning af partiprogrammet: “Vi er optaget af kvindernes halløj…”

127 Responses to “På vej til San Diego!”

  1. Det er jo næsten som selv at være med om bord. Du ser Jack Bauer, og jeg ville helt sikkert have lavet noget andet 😉

    Cathrine