dinvenmichael.dk

– life, the universe and everything…

Aloha, allesammen.

Det har været en travl tid de sidste par uger, og derfor er dinvenmichael.dk blevet forsømt lidt (eller meget). Sagen er nok også den at når man er på Hawai´i er det svært at få sig selv til at sætte sig til computeren og skrive – man vil hellere lave noget andet, og det vil jeg egentlig også nu. 🙂 Så derfor kommer der kun lige et par billeder op i denne omgang.

Vi befinder os i øjeblikket på øen Maui, hvor vi skal være indtil vi drager hjem lørdag aften. Det bliver en lang tur – vi lander først i Kastrup mandag morgen kl. 9.10 *suk*. I fredags ankom vi til Honolulu med fly fra Los Angeles, det er en forholdsvis lang tur på 6 timer, men øerne ligger jo også noget afsides… De første tre dage tilbragte vi på øen Oahu hvor Honolulu også ligger, inden vi tog flyet videre til Maui. Billederne jeg har lagt op er fra Oahu, og jeg vil forsøge at lægge billeder fra Maui op så snart jeg kan. Ligesom jeg vil skrive lidt om hvad vi har bedrevet på Hawai’i så snart der er tid til det.

Se billederne fra Oahu her:
http://picasaweb.google.dk/dinvenmichael1/Oahu?authkey=GBXrnvTxeaY

Aloha,

Din ven Michael

Comments are closed.