dinvenmichael.dk

– life, the universe and everything…

Kære alle!

Sydney er en dejlig by!

Vi havde desværre kun tre dage, men nåede alligevel en masse. Vi startede med en guidet gå-tur rundt i byen og så de forskellige historiske seværdigheder. Australien er jo et ret ungt land, så de fleste historiske steder er ikke mere end 200 år gamle – det er jo lidt sjovt at tænke på. Det var iøvrigt først i midten af 1970erne, at en højesteretsdom en gang for alle slog fast, at de lokale indfødte (aboriginere) havde været der først juridisk set. Nok om det. Området omkring havnen er lækkert. Operahuset ligger flot ned til vandet, med Sydney Harbour Bridge i baggrunden. Vi nåede bl.a. over broen, en rundtur i operahuset (som iøvrigt rummer meget mere end opera) go en sejltur til den nærliggende forstad Manly. Det var en flot tur igennem den store naturhavn. Den ene aften var vi også til en fremragende koncert med Matchbox 20, med opvarmning af resterne af INXS. Forrygende!

Et par dage efter gik turen videre mod Uluru (Ayers Rock).

 

/Michael

Comments are closed.