dinvenmichael.dk

– life, the universe and everything…

Halløj igen.

Jeg glemte vist helt at fortælle hvad vi lavede efter Brisbane. Hvor kom vi fra? Oh ja… Fredag gik turen sydpå, dog med et stop på vejen i Brisbanes Botaniske Have ved Mount Coot-tha, her var der mulighed for at se blomster og planter i alle afskygninger, samt en formidable udsigt fra toppen af bjerget.

Fredag-søndag tilbragte vi i området omkring Byron Bay. En lille flække hvor alting tilsyneladende går i sit eget tempo. Vi fik set lidt af byen, stranden og var en tur ved det lokale fyrtårn for at se solnedgangen – bestemt et besøg værd. Vi boede ca en halv times kørsel derfra i byen Lismore, som vist er en lidt mere traditionel australsk by. Hele dette område i det nordlige New South er også kendt som Rainbow Region, hvor alternativ livsførelse i enhver henseende, trives i bedste velgående.

Søndag aften gik turen nordpå mod Brisbane da vi jo skulle til Heron Island mandag morgen, med fly til Gladstone og båd herfra. Turen nordpå blev dog forlænget unødigt, da vi kom til at køre igennem strandbyen Surfers Paradise, hvor de netop var ved at afvikle et motorløb – med stort trafikkaos til følge. Noget der satte globetrotterens ellers rolige temperament på prøve… 🙂

Nok om det! Jeg smutter igen.

/m

Comments are closed.