dinvenmichael.dk

– life, the universe and everything…

Kære venner… jeg er tilbage! Jeg sidder netop nu i San Francisco og spiser morgenmad, der er all-you-can-eat waffles! Man skal dog selv lave dem, men det er nok meget godt med en lille (måske ubetydelig) mængde motion. Jeg tænkte jeg lige ville skrive lidt om vores tur til San Diego til Thanksgiving.

Thanksgiving… Mmmm… Ordet i sig selv smager af kalkun og pumpkin pie… Thanksgivingferien er amerikanernes største ferietid kun overgået af jul (for mange sikkert større). Det er til thanksgiving at hele den store familie er samlet for at hygge og spise (naturligvis). Vi var blevet inviteret til San Diego af en af Cathrines venner (Steve) der skulle ned til sin mor der bor i byen. Det har vi naturligvis glædet os meget til og det blev mere end indfriet. 🙂 Vi boede sammen med Steve hos hans mor der er et utroligt sødt og rart menneske. Hun bor i det lækreste hus på toppen af en bakke med udsigt udover hele San Diego. Lækker morgenmad hver dag og høj sol, hvad mere kan man forlange? Det var sjovt at få en lidt dybere introduktion til byen end man ville have fået hvis man blot var der som almindelig turist.

Onsdag morgen kørte vi fra San Luis Obispo til Los Angeles hvor vi havde planlagt en dag i Universal Studios, der er filmbyens svar på en forlystelsespark. Der er ikke så mange rutschebaner men derimod mere ting man kan se og der er bestemt ikke sparet på effekterne af eksplosioner, ild og vand. I Waterworld og Terminator showet giver de den virkelig gas. Det er også muligt at komme på en rundtur i Universal’s Back Lot hvor de har mange bygninger, scener og kulisser stående. Se billederne! Det blev en rigtig fed dag i Universal Studios, og vi nåede faktisk at se alle tingene da der ikke var så crowded som man kunne frygte. 🙂

Torsdag morgen kørte vi rundt i Hollywood og Beverly Hills inden turen gik sydpå til San Diego. Det viste sig (naturligvis) at Thanksgiving er en af de største rejsedage i USA, og det fik vi bestemt at mærke på motovejen sydpå. Selvom der er 5 spor i hver retning er det ingen sag at skabe trafikkaos og kø i lange baner. Langt om længe nåede vi frem til San Diego, hvor vi fik hilst på Steve og hans familie. Utroligt søde og rare mennesker, hans fætter og kusine havde været i DK for et par måneder siden, ganske sjovt.

Om fredagen kørte vi rundt på sightseeing i San Diego området med Steve og hans kæreste Stephanie som guider. Vi fik også shoppet lidt, da hun havde kontakter i en del butikker som resulterede i store rabatter. 🙂 Vi kom bl.a. forbi La Jolla og den lokale paraglider/hangglider take-off klippe, der var et populært udflugtsmål. Man skulle dog undgå at komme for tæt på kanten, da der dagen forinden var en der var faldet ned (det skal lige siges at der nok var omkring 100 meter ned) 😐 Derefter var vi en tur rundt i downtown, af ukendte årsager er det vist lykkedes os ikke at få taget et eneste billede herfra. Om aftenen stod den på spil hvor undertegnede og Steve lammetævede pigerne i Cranium.

Lørdag var vi en tur i den lokale World Famous San Diego Zoo. Det viste sig at Steves onkel arbejder i zooen så der var dømt gratis adgang… top nice. Det er en kæmpe-zoo med alle mulige slags dyr og planter, her iblandt også en vanskabt to-hovedet slange som jeg desværre ikke kunne finde. Der var heller ikke nogen giraf, men den var måske taget til Langeland. Om aftenen var vi en tur nede i den lokale yacht-klub, hvor Steves mor er medlem. De har en jacuzzi og pool som lød ganske tillokkende efter en lang dag i zoo’en.

Det var næsten vemodigt at tage tilbage om søndagen når vi nu havde det så godt i San Diego, men skolen skulle jo passes (for Cathrine) og jeg måtte som bekendt videre til San Francisco. Men det er jo en helt anden historie.

Her er billeder fra den store San Diego tur:

http://picasaweb.google.dk/dinvenmichael1/Thanksgiving?authkey=K3_n9T9d4ks

 

På gensyn og pas på jer selv derude.

KH
Din ven Michael

1,240 Responses to “Thanksgiving!”

  1. Hej Michael. Endnu en gang en spændene beretning. Og Cathrine har også sendt en update, kan jeg se.

    Hilsen Christian.

    P.S. John Madden gik på Cal Poly.

    Christian