dinvenmichael.dk

– life, the universe and everything…

Hey!

Hurtig post her. Igår valgte jeg at bestige det lokale bjerg “Bishop’s Peak”, der rejser sig ca. 1600 ft over havet. Det blev en utrolig flot, men også utrolig varm tur. Temperaturen sneg sig igår (og igen idag) op over 30*. Ikke dårligt for en dag midt i november. 🙂 Det var så derimod ikke så heldigt at jeg glemte at få vand med, men jeg overlevede da trods alt og fik hældt en kvart gallon diet coke indenbords da jeg kom tilbage.

Helt på toppen var der naturligvis opstillet en bænk og hvad var mere naturligt end at den hed “Big Mike’s Bench”. Det så jeg som et tegn til at jeg skulle tage en slapper der. 🙂

Jeg har lagt et par billeder op, jeg har ikke fået lavet den sædvanlige billed-collage-teaser-ting da jeg desværre er løbet tør for lim…
http://picasaweb.google.dk/dinvenmichael1/California_Hike?authkey=y0miIzdKIbo

Ha’ det lunt.

KH Din ven Michael

1,123 Responses to “Mike on a hike!”

  1. Har du købt en iPhone. Nice

    Lars