dinvenmichael.dk

– life, the universe and everything…

Kære alle! Så er rejsende onkel Mick på tur igen. Denne gang er turen gået til de canadiske rocky mountains sammen med rejsemakker Ole. Efter en længere serie af flyrejser ankom vi til calgary. Herfra er der en god times køretur til Banff hvor vi netop nu befinder os med en sublim bjergudsigt. Dagen idag er nationaldagen Canada day og byen vil vist være præget af parader og lignende. Vi har dog også store planer om hikes idag, så vi må se hvad der sker.

Hej igen.

/m.

20110701-042455.jpg

352 Responses to “Happy Canada-day”

  1. one of our guests not long ago advised the following website

    mp3

  2. Wonderful story, reckoned we could combine a number of unrelated information, nonetheless genuinely really worth taking a look, whoa did one particular master about Mid East has got additional problerms also

    prazdniki 13 maya

Leave a Reply