dinvenmichael.dk

– life, the universe and everything…

Godt nytår! Her i Hanoi går det godt. Vi kom godt ind i det nye år, netop som Daisy gik på skærmen i DK. Nytåret blev fejret tæt ved den lokale Hoan Kiem sø, der ligger midt i byen. Her var opstillet scene, med optræden af en (formodentlig) fremtrædende vietnamesisk musiker.

I slutningen af sidste år, var vi på tur i den berømte Ha Long bugt, som lægger et par timers (5 timer, selvom programmet oplyser 3,5) kørsel fra Hanoi. Det var en helt fantastisk 2 dages tur, med overnatning ombord på båden. Vi sejlede rundt blandt de tusindvis af klipper, spiste god mad, og besøgte bl.a. en flydende by og en grotte. Derudover fik jeg også sneget en kajaktur ind. Om morgenen lykkedes det mig at kæmpe mig op kl 6 for at se solopgangen… 🙂

Nå, det er blevet sent. I morgen aften går turen desværre igen hjem til DK. Æv!

Billeder!

Ha Long Bay

/din ven michael

2 Responses to “Ha Long Bay”

  1. I simply wished to appreciate you all over again. I’m not certain the things that I might have handled without the actual creative concepts revealed by you regarding such subject. It seemed to be an absolute frustrating scenario in my view, but seeing a skilled strategy you processed that forced me to jump over happiness. I am grateful for the help and in addition sincerely hope you are aware of a great job you’re carrying out teaching people all through your websites. Most probably you haven’t come across all of us.

    Adidas NMD XR1 Camouflage Main Dark Purple

  2. I precisely needed to appreciate you again. I’m not certain the things that I would’ve used without those basics provided by you concerning such a subject matter. It seemed to be a scary crisis in my circumstances, but witnessing this well-written avenue you resolved that took me to leap with gladness. I am happy for this assistance and thus wish you comprehend what an amazing job that you’re accomplishing instructing other individuals through your website. Most likely you haven’t met any of us.

    adidas ultra boost

Leave a Reply