dinvenmichael.dk

– life, the universe and everything…

Godt nytår! Her i Hanoi går det godt. Vi kom godt ind i det nye år, netop som Daisy gik på skærmen i DK. Nytåret blev fejret tæt ved den lokale Hoan Kiem sø, der ligger midt i byen. Her var opstillet scene, med optræden af en (formodentlig) fremtrædende vietnamesisk musiker.

I slutningen af sidste år, var vi på tur i den berømte Ha Long bugt, som lægger et par timers (5 timer, selvom programmet oplyser 3,5) kørsel fra Hanoi. Det var en helt fantastisk 2 dages tur, med overnatning ombord på båden. Vi sejlede rundt blandt de tusindvis af klipper, spiste god mad, og besøgte bl.a. en flydende by og en grotte. Derudover fik jeg også sneget en kajaktur ind. Om morgenen lykkedes det mig at kæmpe mig op kl 6 for at se solopgangen… 🙂

Nå, det er blevet sent. I morgen aften går turen desværre igen hjem til DK. Æv!

Billeder!

Ha Long Bay

/din ven michael

Comments are closed.