dinvenmichael.dk

– life, the universe and everything…

12:05
Kære dagbog. Så er vi på vej i toget. Det tegner til at blive en lang tur. Toget startede med at være 40 minutter forsinket. Men vi kom ombord og der var fin plads til vores oberdimensionerede bagage… Meeeeeeeeeen turen tegner lang, der er 8 timer endnu. Jeg har dog købt en øl, og min backup plan er at drikke mig fuld. /m

14:10

Kære dagbog. Jeg sidder stadig i toget. Vi har lige krydset DMZ og befinder os teknisk set i det gamle nord-Vietnam. Det går ok, men min røv er ved at være blevet flad. Bænken er noget hård. Tilgengæld har ølvognen været forbi, så jet er klar til at iværksætte plan B om nødvendigt.

Udenfor passerer vi floder, rismarker, landsbyer og meget mere. Der hostes i nærheden. Mon jeg kommer hjem med SARS? – og en flad bagende?

14:59
Kære dagbog… Plan B er sat i værk.

16:52
Kære dagbog. Madvognen har været forbi, og jeg har vovet mig ud i ris med udefinerbart kød… De næste dage vil vise om det var en klog beslutning.

17.51
Kære dagbog. Det er blevet mørkt. Der er stadig 2 timer endnu. *suk* På den positive side skal nævnes at SIF netop har tævet OB 2-0 på to friløbermål af Jesper Bech (Fifa11 på iPod’en)

19.03
Kære dagbog. Jeg har ondt i rumpen. Det er sort udenfor og toget snegler sig afsted. Jeg vil af!

20.25
Kære dagbog…
Hurra!
Det lykkedes alle på holdet overlevede turen med toget. Vi er nu checket ind på hotellet i Vinh.

Comments are closed.