dinvenmichael.dk

– life, the universe and everything…

Halløj! En hurtig update fra DC. Jeg ligger mere tekst og billeder op i aften. Her går det godt selvom DC på ingen måde kan måle sig med The Big Apple. Hvis I er interesserede i at vide præcis hvor jeg befinder mig i øjeblikket kommer det her:

her

954 Responses to “Hvor er Washington DC?”

 1. Hej Michael

  Det ser da meget centralt ud, der kan ikke være mere end 5 minutter til The Mall 🙂 Se om du kan få tid til at besøge et par museer. og evt. snuppe en burger hos “5 guys burgers” – respekt hvis du kan spise en burger samt en portion “regular fries”.

  Casper

 2. Jeg tager det som en opfordring/udfordring…

  Oooohhh… De har jo hele 8 steder i DC… Nu må jeg bare se om de har åbent. Jeg synes umiddelbart at tingene i DC lukker lidt tidligt. Ihf. sammenlignet med NYC

  admin

 3. Der ligger vist én lige om hjørnet, i krydset mellem 8th og H st (NW). Ellers kan jeg anbefale Wisconsin/Dumbarton, så får du også set lidt af Georgetown på vejen 🙂

  Anonymous

 4. Jeg endte faktisk på den på 8th street, lige ved Chinatown. Jeg måtte dog give fortabt midt i the fries… 😀

  Rejsende Onkel Michael