dinvenmichael.dk

– life, the universe and everything…

Kære alle.

Så er det igen blevet tid til en opdatering på min gøren og laden. Mens dette skrives sidder jeg ombord på en Greyhound bus mellem New York City og Washington DC. Jeg vil uploade teksten når jeg kommer frem, sammen med nye billeder. Det er en meget spændende og blandet flok der er ombord i bussen. Jeg valgte Greyhound, da jeg kunne komme til DC for kun $20, toget ville koste omkring $100. Det ender sikkert med at blive et langt indlæg, da jeg skal have 4,5 timer til at gå her i bussen.. 🙂 Jeg er i øvrigt ved at dø af sult, da jeg ikke nåede at få morgenmad, oh well. Jeg må spise når bussen ankommer kl. 3:30pm. Det største problem er derimod at jeg ikke har mere strøm på min mp3 afspiller.

Onsdag blev endnu en stor dag. På forhånd havde jeg købt billetter til en pre-season NBA basketballkamp mellem NY Knicks og Philadelphia 76ers i Madison Square Garden, det var forhåbentlig noget at se frem til. Jeg kom forbi United Nations bygningen og tænkte at jeg lige ville kigge indenfor nu jeg var der. Der blev til en meget interessant rundvisning hvor vi så bl.a. General Assembly Hall og Security Counsel Chamber. Ganske spøjst var det at netop onsdag d. 24. oktober var den internationale FN-dag. Det var jeg naturligvis klar over inden jeg kom… eller noget. 🙂 Herefter stod den på frokost på den lokale Café Michael – den kunne jeg naturligvis ikke gå forbi. 😀 Efter frokosten skulle jeg forbi et sted der hedder noget så tillokkende som ”Sony Technology Wonder Lab”. Det er en stor elektronisk legeplads hvor man både kan lære og lege. Jeg havde desværre ikke så meget tid, men jeg nåede da at få et diplom. 🙂

Herefter havde jeg planlagt at give den gas på Metropolitan Museum, men da jeg kom derhen fandt jeg naturligvis ud af at jeg havde glemt billetten på Brooklyn hvor jeg bor. D’oh, er vist på plads her… Basketballkampen var først kl 7, og der var lige et par timer til så jeg slog et smut til Bronx for at inspicere Yankee Stadium. Sæsonen for NY Yankees er desværre slut da de røg ud af slutspillet for en uges tid siden. Herefter er træneren smuttet og det har fyldt lokalaviserne lige siden jeg kom herover. Yankee Stadium var derfor lukket, men det var da meget sjovt at se udefra. Efter at have hentet billetten til basketkampen gik turen til ”The Garden”. Amerikanerne kalder i al beskednhed Madison Square Garden for ”The World’s Most Famous Arena” – og det er da i sandhed også et imponerende sted. Det bruges til en lang række forskellige arrangementer, både sport, musik, shows mv. og har huset en lang række store begivenheder, bl.a. den legendariske boksekamp ml. Ali og Frazier i ’71. Onsdag aften var ”The Garden” desværre kun halvt fuld da det jo var en pre-season game, men det var meget sjovt at se alligevel. Nate ”The Great” Robinson er blevet min nye basketballhelt. 🙂 Husk at tjekke billederne, desværre løb mit kamera tør for strøm under kampen, så der er ikke så mange. På vej hjem fra basketballkampen rendte jeg tilfældigvis på min gamle kammerat Darren fra kirken i Harlem i søndags. Jeg mødte ham da jeg stod af subway’en i Brooklyn – sikke et tilfælde.

Jeg vender tilbage med mere nyt her fra bussen senere…

Tjek billederne ud her:

http://picasaweb.google.dk/dinvenmichael1/NewYorkDay6?authkey=fi0yzRc0jBE

Take care,

KH Din ven Michael

Comments are closed.