dinvenmichael.dk

– life, the universe and everything…

Hej alle! Så er jeg tilbage med de længe ventede updates. 🙂 Denne post kommer til at strække sig over både mandag og tirsdag, da jeg vist er lidt bagud 🙂

Mandag var endnu en fantastisk dag. Jeg havde planlagt en hel masse ting, men nåede kun en: American Museum of Natural History. Det er der filmen “Night at the Museum” med Ben Stiller foregår, hvis nogen af jer har set den. Jeg har ikke selv set den men efter at have været der bliver jeg vist nødt til det. Stedet er helt fantastisk og indeholder alt der har med naturhistorie at gøre. Der er alt lige fra Space Center og Indianere til blåhvaler og træer i New York. I billetten var også inkluderet et IMAX-biograf show “Cosmic Collisions” der omhandler forskellige typer kollisioner i rummet, alt sammen fortalt af USAs svar på Dick Kaysø – Robert Redford.

Det var meningen at jeg skulle have nået en masse andre ting, men pludselig var klokken 16, og jeg havde været der i 6 timer – ved samme lejlighed gik det også op for mig at jeg ikke havde fået spist morgenmad så jeg var lidt småsulten. Naturligvis var der en food court i museet hvor man kunne få den obligatoriske cheeseburger, deluxe cheeseburger, super deluxe cheeseburger, osv. Jeg sprang dog på salatbaren som så ganske indbydende ud, dog havde jeg svært ved at gennemskue hvad det kostede – $0,58 pr. oz + tax, fortalte skiltet…  jo tak. I min forholdsvis sultne og utålmodige tilstand kunne jeg ikke gennemskue hvad fa’n det var omregnet til kr/g. Nå ja, jeg var jo sulten. Det viste sig naturligvis ved kassen at jeg havde forregnet mig igen. Det lykkedes mig at komme af med over $14 for en salat det svarer vel til omkring 80 danske kroner, og det er så uden drikkevarer, godt gået – men den var da god. 🙂 Der er ikke noget at sige til at amerikanerne er fede, når jeg kunne have fået cheeseburgeren til ca. $4.00. Oh well… Nå det skal jo ikke ende med at handle om mad igen. Museet var virkelig et besøg værd og jeg endte med at blive der til kl. 5. hvor de lukkede. Jeg vil opfordre alle der kommer til New York til at kigge forbi. Efter museet var det lidt sent at besøge de andre ting jeg havde planlagt, på nær et manhattan island evening cruise jeg havde planlagt. Desværre var det sejlet 20 min. før jeg kom og det var den sidste båd… Så kan man lære at tjekke op på det.

Tirsdag var den store flyttedag. Jeg havde tidligere planlagt at rejse til Philadelphia tirsdag og havde også booket et sted, men jeg følte at NYC havde mere at byde på så jeg ville egentlig hellere blive her. Det viste sig at det sted jeg havde booket i Philadelphia havde et “søster-hostel” i NYC hvor man gratis kunne rykke sin reservation overpå. Så derfor er jeg rykket til Brooklyn, så får jeg også set den del af NYC. Jeg må dog sige at den nok er lidt billigere end Manhattan… 😉  Så nu bor jeg i et hus der er lavet om til hostel, hvor jeg sover i en køjeseng i et 4-mandsværelse. Der bor vel en 15-20 stykker ialt her i huset. Det virker som om at de fleste folk som bor her er flyttet til NYC og bor her flere måneder ad gangen, mens de leder efter et permanent sted at bo. Meget hyggeligt sted. Jeg kom desværre lidt sent op tirsdag da mine kære naboer på Whitehouse tilsyneladende holdt snorkekonkurrence i løbet af natten, så jeg var først færdig indchecket omkring kl. 14. Dernæst gik turen til Guggenheim museet. Det var en lidt fesen oplevelse, de havde en udstilling af en amerikansk fotografsværker. Hans kunst begrænsede sig hovedsageligt til at affotografere reklamer i aviser og så skrive med en stor pensel ovenpå. Lidt bedre var det dog at se deres permanente samling der indeholdt en del værker af Picasso, van Gogh og alle de andre. Men, det var svært at bruge mere end en time på Guggenheim… 😉 Bagefter var jeg på det evening cruise som jeg missede om mandagen. Det var en meget flot oplevelse. Jeg har forsøgt at tage billeder, men de er ikke blevet for gode – jeg mangler vist stadig at blive helt gode venner med mit kamera…

Nå jeg må smutte igen.

Take care,

Din ven Michael

Comments are closed.